Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1587
Назва: | Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників |
Автори: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna |
Ключові слова: | погодні умови;органічні кислоти;плоди;слива |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№ 4(10) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Встановлено, що основними абіотичними чинниками, які мають найбільш істотний вплив на смакові якості, є абсолютна мак- симальна температура та кількість опадів останнього місяця формування плодів сливи. У якості регресійної моделі для прогнозу- вання смакових якостей слив від абіотичних чинників слід користуватися розробленою моделлю для прогнозування вмісту вільних кислот |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1587 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1347.pdf | 251.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.