Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1580
Назва: | Використання ужиткової хімії під час вивчення хімії для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» |
Інші назви: | Applid chemistry use during the investigation of chemistry for students field of study “Food technology and engineering” |
Автори: | Білоус, Ельзара Серанівна Белоус, Эльзара Серановна Bilous, Elzara Пащенко, Юлія Петрівна Пащенко, Юлия Петровна Paschenko, Yuliia |
Ключові слова: | ужиткова хімія;педагогічний експеримент;формуючий етап;констатуючий етап |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі: збірник науково-методичних праць ;Вип. 19 (С. 35-41) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Пропонована методика використання ужиткової хімії під час вивчення дисципліни «Хімія» сприятиме формуванню понять ужиткової хімії та уявлень про речовини, що оточують людину та їх перетворення, що в свою чергу сприятиме рішенню проблем ужиткової хімії у навчальному процесі. EN: The proposed method using applied chemistry while studying the discipline "Chemistry" will promote the formation of concepts and ideas of applied chemistry of matter surrounding the person and their transformation, which in turn will contribute to solving problems of applied chemistry in the learning process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1580 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
com-35-41.pdf | 446.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.