Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1566
Назва: | Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачків |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Ключові слова: | огірки;кабачки;зберігання |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | НТУ "ХПІ" |
Серія/номер: | Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 14(1123) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1566 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1328.pdf | 340.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.