Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1566
Назва: Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачків
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Ключові слова: огірки;кабачки;зберігання
Дата публікації: 2015
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Серія/номер: Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 14(1123)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1566
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1328.pdf340.34 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.