Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1559
Назва: | Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберігання |
Автори: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Степаненко, Дмитро Сергійович Степаненко, Дмитрий Сергеевич Stepanenko, Dmitro Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii |
Ключові слова: | слива;плоди;втрата маси;погодні умови |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№ 1/10(79) |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що основним показником хімічного складу, який має домінуючий вплив на інтенсивність втрат маси плодів сливи, є вміст сухих речовин. Серед досліджених погодних чинників найбільш істотний вплив має сума активних температур останнього місяця формування плодів. За допомогою регресійного аналізу були розроблені математичні моделі для завчасного прогнозування втрат маси. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1559 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1483.pdf | 270.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.