Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1559
Назва: Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберігання
Автори: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Степаненко, Дмитро Сергійович
Степаненко, Дмитрий Сергеевич
Stepanenko, Dmitro
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Ключові слова: слива;плоди;втрата маси;погодні умови
Дата публікації: 2016
Видавництво: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№ 1/10(79)
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що основним показником хімічного складу, який має домінуючий вплив на інтенсивність втрат маси плодів сливи, є вміст сухих речовин. Серед досліджених погодних чинників найбільш істотний вплив має сума активних температур останнього місяця формування плодів. За допомогою регресійного аналізу були розроблені математичні моделі для завчасного прогнозування втрат маси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1559
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1483.pdf270.27 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.