Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика : [130] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 130
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Обгрунтування параметрів отворів поршня пульсаційного гомогенізатора молокаСамойчук, К. О.; Левченко, Л. В.; Циб, В. Г.; Samoichuk, К.; Levchenko, L.; Tsyb, V.; Цыб, В. Г.
2018Исследование терминологии замеса тестаЯнаков, В. П.; Yanakov, V.
2018Моделювання процесу електрокопчення рибиПетриченко, С. В.; Лобода, О. І.; Petrychenko, S.; Loboda, O.
2018Визначення оптимальної геометричної форми отворів поршня-ударника імпульсного гомогенізатора молокаПаламарчук, І. П.; Вітенько, Т. М.; Паляничка, Н. О.; Буденко, С. Ф.; Вершков, О. О.; Palamarchuk, I.; Vitenko, T.; Palianychka, N.; Budenko, S.; Vershkov, O.; Паламарчук, И. П.; Витенько, Т. Н.; Паляничка, Н. А.; Вершков, А. А.
2018Bплив вакуумного охолодження плодів черешні на коефіцієнт втрати масиЛомейко, О. П.; Єфіменко, Л. В.; Lomeyko, O.; Yefimenko, L.; Ломейко, А. П.; Ефименко, Л. В.
2018Багатократна і багатоступінчаста гомогенізація молокаСамойчук, К. О.; Samoichuk, К.
2008Методика модульно-рейтингового оцінювання знань студентів з навчальної дисципліниЛомейко, О. П.; Єременко, О. А.
2016Изменение клейковины пшеницы в процессе хранения в зернохранилище с применением охлажденияЯлпачик, В. Ф.; Верхоланцева, В. А.
2016Впровадження освітніх інновацій при викладанні дисциплін з переробки сільськогосподарської продукціїОлексієнко, В. О.; Ялпачик, Ф. Ю.; Oleksiienko, V. O.; Ialpachyk, F. Iu.
2016Термодинамічний і тепловий підхід до стійкості фаз під час кипіння рідинЛомейко, О. П.; Кулінченко, В. П.; Lomeyko, А.; Kulinchenko, V.
2015Обоснование основных параметров струйного гомогенизатора молокаСамойчук, К. О.; Ковалев, А. А.; Палянычка, Н. А.; Samoichuk, K.; Kovalyov, A.; Palyanichka, N.
2017Определение и анализ технологий замеса тестаЯнаков, В. П.; Ивженко, А. В.; Lange, O.
2017Коефіцієнт тертя гранульованого жому морквиЯлпачик, В. Ф.; Буденко, С. Ф.; Червоткіна, О. О.
2017Обоснование конструктивной схемы оборудования для процесса подмораживания пищевых продуктовТарасенко, В. Г.; Петров, В. А.; Бойко, В. С.
2017Визначення методики розрахунку промислового зразка імпульсного гомогенізатораПаляничка, Н. О.; Леженкін, О. М.; Вершков, О. О.; Петриченко, С. В.
2017Обґрунтування раціональної маси молотка зернової дробаркиОлексієнко, В. О.; Леженкін, О. М.; Ломейко, О. П.; Циб, В. Г.
2017Раціональні параметри струминного гомогенізатора молокаДейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Ковальов, О. О.
2017Теоретичні дослідження пульсаційної гомогенізації молокаДейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Левченко, Л. В.
2017Визначення універсального фактора диспергування жирової фази молокаСамойчук, К. О.
2015Определение количества теплоты при замораживании и размораживанииСтручаев, Н. И.; Struchayev, N.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 130