Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика : [226] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 226
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Дуальна форма здобуття освіти студентів спеціальності "Галузеве машинобудування"Самойчук, Кирил Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2017Застосування кейс-методу при викладанні дисципліни «електропривод виробничих машин і механізмів»Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Maryna; Речина, Ольга Миколаївна; Речина, Ольга Николаевна; Rechina, Olha
2017Інноваційні методики викладання технічних дисциплінПетриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Олексієнко, Вадим Олександрович; Олексеенко, Вадим Александрович; Oleksiіenko, Vadym
2017Особливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології»Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zagorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Kolyadenko, Viktoriia
2009Обґрунтування оптимального режиму електроіонізації повітря, застосовуваного для зберігання плодів черешні світло сорту ДачницяСтепаненко, Д. С.; Проскурня, Т. О.; Мілаєва; Верховцева, В. О.; Stepanenko, D. S.; Proscoornya, T. O.; Milayeva
2008Обґрунтування оптимального режиму електроіонізації повітря, застосування для зберігання плодів черешніСтепаненко, Д. С.; Проскурня, Т. О.; Мілаєва; Верхоланцева, В. О.; Stepanenko, D. S.; Proscoornya, T. O.; Milayeva
2008Визначення економічної ефективності застосування електронно-іонної технології у харчовій промисловостіСтепаненко, Д. С.; Проскурня, Т. О.; Мілаєва; Верхоланцева, В. О.; Stepanenko, D. S.; Proscoornya, T. O.; Milayeva
2011Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зберіганняТарасенко, В. Г.
2008Вплив заморожування і низькотемпературного зберігання на епіфітну мікрофлору кабачківТарасенко, В. Г.; Tarasenko, V. G.
2011Проблеми управління хлібопекарним підприємствомЯнаков, В. П.; Олексієнко, В. О.; Мазілін, С. Д.
2015Підвищення ефективності струминного гомогенізатору молока з роздільною подачею вершківСамойчук, К. О.; Ковальов, О. О.
2017Визначення шляху змішування та дотичних напружень в струминному гомогенізаторі молокаЛеженкін, О. М.; Самойчук, К. О.; Ковальов, О. О.
2013Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершківСамойчук, К. О.; Ковальов, О. О.
2011Експериментальні дослідження струминного гомогенізатора з роздільним подаванням жирової фазиСамойчук, К. О.; Ковальов, О. О.
2018Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grainO s o k i n a, N.; L y u b i c h, V.; N o v a k, L.; P r i s s, O.; V e r k h o l a n t s e v a, V.; Н r у h o r e n k o, O.; P u s i k, V.; P u s i k, L.
2018Analysis of bakery properties of grain of new varieties and lines of wheat speltsOsokina, N.; Liubych, V.; Novak, L.; Pushkarova-Bezdil, T.; Priss, O.; Verkholantseva, V.; Hryhorenko, О.; Pusik, V.; Pusik, L.
2017The influence of antioxidant heat treatment on utilization of active oxygen forms during storage of cucumbersPriss, O.; Danchenko, E.; Evlash, V.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Stepanenko, D.
2016Особенности элеваторной промышленностиВерхоланцева, В .А.; Верхоланцева, В. О.; Verholantseva, V.
2010Значення подрібнення у приготуванні корму для тваринЯлпачик, Ф. Ю.; Фучаджи, Н. О.; Мілаєва; Мілаєва; Верхоланцева, В. О.; Yalpachik, F.; Fuchadzhi, N.; Milayeva
2008Порівняльний аналіз зміни товарної якості плодів черешні світлого та темнозабарвленого сортів при застосуванні для зберігання електроіонізованого повітряного середовищаМілаєва; Верхоланцева, В. О.; Степаненко, Д. С.; Міllаyevа
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 226