Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1520
Назва: Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах сливи залежно від погодних чинників
Інші назви: Рrediction of the dry matter content in the fruit of plum, depending on weather factors
Автори: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Мaryna
Ключові слова: плоди сливи;сухі речовини;прогнозування
Дата публікації: 2015
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 15, т. 1 (С. 103-111)
Короткий огляд (реферат): UK: Pоботу присвячено дослідженню впливу погодних чинників на процес накопичення сухих речовин плодами сливи. Встановлено, що основним погодним чинником, який має найбільш істотний вплив на величину масової частки сухих речовин у плодах сливи в умовах південно-степової підзони України є середня температура повітря останнього місяця формування плодів. EN: Abstract - The paper investigates the influence of weather factors on the accumulation of dry matter plum fruit. The average air temperature of the last month of the fruit formation is found as the major weather factor that have the most significant effect on the magnitude of the mass fraction of solids in fruits plums in a southern steppe zone of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1520
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1299.pdf393.94 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.