Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1519
Назва: | Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка |
Інші назви: | Сhoice of the biologically active substances optimal concentration of to the fetus cucumber |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina |
Ключові слова: | антиоксиданти;огірки;зберігання |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 15, т. 1 (С. 73-80) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Pоботу присвячено вибору оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка. Встановлено, що оптимальна концентрація іонолу становить 0,036%, хлорофіліпту 0,50%. Виявлено, що використання комплексної композиції Хл+І+Л дозволяє зберігати огірки 24 доби з виходом стандартної продукції після зберігання 89,46…92,04%. EN: Abstract - the article is devoted to the choice of optimal concentrations of biologically active substances for the cucumber. The optimal concentration of ionol 0,036 %, chlorophyllipt 0,50%. Revealed that the use of the complex composition of Хл+І+Л lets storаge cucumbers 24 days with a standard products 89,46…92,04%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1519 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1291.pdf | 448.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.