Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1519
Title: | Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка |
Other Titles: | Сhoice of the biologically active substances optimal concentration of to the fetus cucumber |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina |
Keywords: | антиоксиданти;огірки;зберігання |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 15, т. 1 (С. 73-80) |
Abstract: | UK: Pоботу присвячено вибору оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка. Встановлено, що оптимальна концентрація іонолу становить 0,036%, хлорофіліпту 0,50%. Виявлено, що використання комплексної композиції Хл+І+Л дозволяє зберігати огірки 24 доби з виходом стандартної продукції після зберігання 89,46…92,04%. EN: Abstract - the article is devoted to the choice of optimal concentrations of biologically active substances for the cucumber. The optimal concentration of ionol 0,036 %, chlorophyllipt 0,50%. Revealed that the use of the complex composition of Хл+І+Л lets storаge cucumbers 24 days with a standard products 89,46…92,04%. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1519 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.