Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Магістерські роботи : [256] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 256
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розробка технології крафтових напоїв функціонального призначенняШелест, Владіслав
2024Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировиниЧурсін, Олег Анатолійович
2024Удосконалення технології виготовлення супу цільноовочевого сухого швидкого приготуванняЧернявський, Олександр Владиславович
2024Удосконалення технології виготовлення овочевих пастильних виробів з овочевої сировиниУгріна, Поліна Олександрівна
2024Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначенняСокуренко, Віта Сергіївна
2024Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинкамиСевастьянович, Марія Віталіївна
2024Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’ясного фаршу із застосуванням природних фенольних сполукПрошин, Антон Сергійович
2024Удосконалення технології виробництва черешневого винаПрісс, Євген Рудольфович
2024Розроблення технології виготовлення чатні з огірківПригара, Ярослав Миколайович
2024Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукціїПерець, Тетяна Володимирівна
2024Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировиниПашин, Станіслав Вікторович
2024Розробка технології функціональних овочевих напоївНіконов, Іван Володимирович
2024Удосконалення технології виробництва малинового джемуНедоступ, Віолета Володимировна
2024Удосконалення технології виробництва сиру з лавандоюМикало, Мирослава Вікторівна
2024Удосконалення технології напоїв з підвищеним вмістом біологічно-активних речовинМелкумова, Джульєтта Семенівна
2024Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировиниМаслова, Дар’я Павлівна
2024Інноваційні технології соняшникової олії з використанням природних антиоксидантівЛитвиненко, Ніна Валеріївна
2024Удосконалення технології сушіння журавлиниЛевентов, Сергій Миколайович
2024Удосконалення технології журавлиного соусуКоробов, Олександр Михайлович
2024Удосконалення технології виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністюКовальчук, Діана Ігорівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 256