Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Бакалаврські роботи : [111] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 111
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Технологія виробництва сирів в умовах цеху потужністю 2 тонни готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавраШуляков, Сергій Юрійович
2023Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукціїШеховцова, Діана Сергіївна
2023Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за змінуЧумаченко, Наталія Володимирівна
2023Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за змінуСтеценко, Владислав Вадимович
2023Виробництво ординарних столових напівсолодких вин у цеху потужністю 200000 Дал готової продукціїСімінько, Катерина Володимирівна
2023Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за змінуПрасолов, Данил Сергійович
2023Технологія виробництва сиркових продуктів в умовах цеху потужністю 1,5 тони готової продукції за змінуПерелига, Олександра Олександрівна
2023Виробництво пшеничного та сочевичного хліба в умовах цеху потужністю 1 тони готової продукції за змінуКацька, Валентина Олександрівна
2023Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за змінуКара, Сюзанна Юріївна
2023Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добуГорпиненко, Віталій Олександрович
2024Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на змінуЗюмкіна, Ольга Олегівна
2024Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну.Вікторов, Олександр Сергійович
2023Технологія виробництва натуральних консервів в умовах цеху потужністю 35 тоб готової продукції за змінуБойчук, Олеся Ігорівна
2023Технологія виробництва вин типу вермут в умовах цеху потужністю 40 тис. дал готової продукціїОксанчук, Любов Олександрівна
2023Технологія виробництва мармеладу в умовах цеху потужністю 3 тони готової продукції за змінуЛаврова, Ірина Сергіївна
2023Технологія виробництва морозива в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за змінуКоробова, Яна Віталіївна
2023Технологія виробництва кисломолочних напоїв в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції за змінуКоломоєць, Андрій Віталійович
2023Технологія виробництва фруктових соків в умовах цеху потужністю 600 дал. за змінуБезь, Ілля Максимович
2023Технічна підготовка виробництва деталі «Опора Р32.120-2» в системі автоматизованого проектування з розробкою комплекту конструкторської документаціїЛитвин, Максим Сергійович
2023Технічна підготовка виробництва деталі «Корпус 700А.17.01.203» в системі автоматизованого проектування з розробкою комплекту технічної документаціїКатолік, Ілля Сергійович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 111