Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Changes of pectin substances content during the pear fruits storage with antioxidant compositions treatmentSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Pylypenko, L.; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна
2010Зміни смакових якостей яблук під час тривалого зберіганняБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2017Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання огірківПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Євлаш, В. В.; Eвлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Stepanenko, Dmitro
2011Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганніПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Zhukova, Valentina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна
2015Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Рriss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2014Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температурПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2011Динаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2012Ефективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантівГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Войцехівський, В. І.; Войцеховский, В. И.; Voytsekhivskyy, V.
2011Інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів сливи за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena
2015Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання перцю впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G