Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 171-180 of 258 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Зміни вмісту каротиноїдів і хлорофілів у плодах томату з відкритого та закритого ґрунту протягом зберігання за дії антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena
2014Вплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайноїБісько, Н. А.; Мироничева, О. С.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2017Вплив абіотичних факторів на інтенсивність дихання плодових овочів впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Євлаш, В. В.; Евлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentina; Калугіна, І. М.; Калугина, И. Н.; Kalugina, I.; Колесніченко, С. Л.; Колесниченко, С. Л.; Kolesnichenko, S.; Салавелис, А. Д.; Салавелис, А. Д.; Salavelys, A.; Золовська, О. В.; Золовская, О. В.; Zolovska, О.; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G.
2017Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базилікуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna
2019Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировиниКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В.
2018Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусівКарпенко, А.; Желязков, О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2015Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах сливи залежно від погодних чинниківСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Мaryna
2018Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein compositionDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2014Research of physical and chemical indices and rheological properties of apple puree different sorts and processing methodsГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Оleksandr
2013Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушкиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina