Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 56 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2015
Дихання зелені петрушки під час зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2015
Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Калитка, Валентина Василівна
;
Калитка, Валентина Васильевна
;
Kalytka, Valentyna
2018
Дуальна система навчання при підготовці кваліфікованих фахівців зі спеціальності "Харчові технології"
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
2014
Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2013
Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2016
Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
2020
Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Ротань, П.
2014
Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2014
Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Калитка, Валентина Василівна
;
Калитка, Валентина Васильевна
;
Kalytka, Valentyna
Discover
Author
56
Прісс, Олеся Петрівна
50
Присс, Олеся Петровна
14
Кулик, Алина Степановна
14
Кулик, Аліна Степанівна
13
Kulik, Alina
10
Жукова, Валентина Федоровна
9
Жукова, Валентина Федорівна
5
Zhukova, Valentina
5
Zhukova, Valentyna
4
Kalytka, Valentyna
.
next >
Subject
24
зберігання
13
антиоксиданти
7
storage
7
зелень петрушки
6
гідрогель
6
томати
5
кабачки
5
каротиноїди
4
гидрогель
4
перець
.
next >
Date issued
7
2020 - 2023
49
2010 - 2019
Has File(s)
56
true