Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 56 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Динамика фенольных веществ зелени петрушки при хранении с применением антиоксидантов
Присс, Олеся Петровна
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Алина Степановна
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Kulik, Alina
2016
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
2016
Еffect of the substrate composition on yield and quality of basil (Оcimum basilicum l.)
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Burdina, Iryna
;
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
2020
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2015
Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2017
Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage
Serdyuk, Maryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Velichko, I.
;
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Danchenko, Olena
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Данченко, Елена Александровна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Bayberova, Svitlana
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
2019
Зберігання зелені коріандру (Coriandrum sativum L.) в живильному середовищі
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Sukharenko, Olena
;
Коляденко, Вікторія Вікторівна
;
Коляденко, Виктория Викторовна
;
Koliadenko, Viktoriia
;
Нестеров, Ю. Ю.
2016
Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніх
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
;
Burdina,Iryna
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2018
Проблеми у зберіганні зелені коріандру
Нестеров, Ю. Ю.
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2015
Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
Discover
Author
56
Прісс, Олеся Петрівна
50
Присс, Олеся Петровна
14
Кулик, Алина Степановна
14
Кулик, Аліна Степанівна
13
Kulik, Alina
10
Жукова, Валентина Федоровна
9
Жукова, Валентина Федорівна
5
Zhukova, Valentina
5
Zhukova, Valentyna
4
Kalytka, Valentyna
.
next >
Subject
24
зберігання
13
антиоксиданти
7
storage
7
зелень петрушки
6
гідрогель
6
томати
5
кабачки
5
каротиноїди
4
гидрогель
4
перець
.
next >
Date issued
7
2020 - 2023
49
2010 - 2019
Has File(s)
56
true