Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 45 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Захарченко, М. А.
2018
Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицією
Романюк, М.
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2020
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2015
Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2021
Вплив теплової обробки біопрепаратами на якість плодів томата за зберігання
Захарченко, М. А.
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2015
Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2018
Вплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантами
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2016
Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2017
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
Osokina, K.
;
Kostetska, O.
;
Gerasymchuk, V.
;
Voziian, L.
;
Telezhenko, O.
;
Priss, Оlesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Stepanenko, D.
2015
Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
Discover
Author
45
Жукова, Валентина Федоровна
26
Zhukova, Valentyna
24
Присс, Олеся Петровна
24
Прісс, Олеся Петрівна
19
Zhukova, Valentina
14
Priss, Оlesia
9
Priss, Olesia
7
Gaprindashvili, Nona
7
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
7
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
.
next >
Subject
16
зберігання
13
антиоксиданти
7
томати
6
плоди томату
5
storage
5
аскорбінова кислота
4
antioxidants
4
абіотичні фактори
4
теплова обробка
4
якість
.
next >
Date issued
15
2020 - 2021
30
2010 - 2019
Has File(s)
45
true