Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 46 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Залежність урожайності та показників якості плодів томата від погодних умов
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2017
The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Легеза, Дар'я Георгіївна
;
Легеза, Дарья Георгиевна
;
Leheza, Daria
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
2020
Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Suharenko, Olena
2011
Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганні
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Zhukova, Valentina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
2016
Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsley
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2021
Прогресивні технології зберігання плодоовочевої продукції
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Коробова Я.В.
2021
Вплив обробки біопрепаратом на збереженість антиоксидантів плодів томата
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Захарченко, М. А.
2019
Вплив розчинів нанометалів на інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів груші
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Андрущенко, Микола Васильович
;
Андрущенко, Николай Васильевич
;
Andrushchenko, Mykola
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2015
Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Рriss, Оlesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
2018
Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання томатів
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
Discover
Author
45
Жукова, Валентина Федорівна
26
Zhukova, Valentyna
25
Прісс, Олеся Петрівна
24
Присс, Олеся Петровна
20
Zhukova, Valentina
14
Priss, Оlesia
10
Priss, Olesia
7
Gaprindashvili, Nona
7
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
7
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
.
next >
Subject
16
зберігання
13
антиоксиданти
7
томати
6
плоди томату
5
storage
5
аскорбінова кислота
4
antioxidants
4
абіотичні фактори
4
теплова обробка
4
якість
.
next >
Date issued
16
2020 - 2021
30
2010 - 2019
Has File(s)
46
true