Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14736
Title: Процеси і апарати. Механічні та гідромеханічні процеси: підручник
Authors: Бойко, Валентин Семенович
Бойко, Валентин Семенович
Boiko, Valentyn
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Михайлов, Євген Володимирович
Михайлов, Евгений Владимирович
Mykhailov, Yevhen
Червоткіна, Олександра Олександрівна
Червоткина, Александра Александровна
Chervotkina, Oleksandra
Mykhaylov, Yevhen
Keywords: підручник;харчове виробництво;подрібнення харчових продуктів;способи різання харчових продуктів;зернові суміші;сепарування;класифікація формувальних машин;гідромеханічні процеси
Issue Date: 2021
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Series/Report no.: 445 с.;
Abstract: Підручник „Процеси і апарати. Механічні та гідромеханічні процеси” призначений для здобувачів ступеня вищої освіти зі спеціальностей „Галузеве машинобудування“ і „Харчові технології“, магістрів, аспірантів, викладачів і працівників агропромислового комплексу. Курс "Процеси і апарати харчових виробництв", представлений в даному підручнику, по суті є теоретичною основою харчової технології, який дозволяє проаналізувати і розрахувати процес, визначити оптимальні параметри, розробити і розрахувати апаратуру для його проведення.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14736
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підручник Процеси в репозитарій.pdf599.32 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.