Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14736
Title: | Процеси і апарати. Механічні та гідромеханічні процеси: підручник |
Authors: | Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Михайлов, Євген Володимирович Михайлов, Евгений Владимирович Mykhailov, Yevhen Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra Mykhaylov, Yevhen |
Keywords: | підручник;харчове виробництво;подрібнення харчових продуктів;способи різання харчових продуктів;зернові суміші;сепарування;класифікація формувальних машин;гідромеханічні процеси |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Series/Report no.: | 445 с.; |
Abstract: | Підручник „Процеси і апарати. Механічні та гідромеханічні процеси” призначений для здобувачів ступеня вищої освіти зі спеціальностей „Галузеве машинобудування“ і „Харчові технології“, магістрів, аспірантів, викладачів і працівників агропромислового комплексу. Курс "Процеси і апарати харчових виробництв", представлений в даному підручнику, по суті є теоретичною основою харчової технології, який дозволяє проаналізувати і розрахувати процес, визначити оптимальні параметри, розробити і розрахувати апаратуру для його проведення. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14736 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Підручник Процеси в репозитарій.pdf | 599.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.