Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14676
Title: Методи визначення виробничої собівартості сільськогосподарської продукції
Authors: Хома, А. Р.
Голуб, Наталя Олександрівна
Голуб, Наталья Александровна
Holub, Natalia
Keywords: собівартість продукції;збут продукції;визначення складу витрат;прибуток;витрати підприємства
Issue Date: 2021
Publisher: НУБіП України
Series/Report no.: Теорія і практика облікового, аналітичного та правового забезпечення управління підприємствами аграрного сектору в умовах сучасних викликів: збірник тез доповідей ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 70-річчю економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (Київ, 15 квітня 2021 р.).;С. 58-61
Abstract: Собівартість продукції — це грошова форма витрат на підготовку виробництва, виготовлення та збут продукції. Відображаючи рівень витрат на виробництво, собівартість комплексно характеризує ступінь використання всіх ресурсів підприємства, а отже, і рівень техніки, технології та організації виробництва.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14676
Appears in Collections:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf538.72 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.