Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14637
Назва: | Кореляційний аналіз багатокомпонентного процесу знежиреного молока |
Автори: | Островський, М. М. Іщенко, Ольга Анатоліївна Ищенко, Ольга Анатольевна Ishchenko, Olha |
Ключові слова: | нормалізація молока;сухий залишок молока;сир;кореляційний та регресійний аналіз;normalization of milk;dry milk residue;cheese correlation and regression analysis |
Дата публікації: | 2020 |
Серія/номер: | Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: збірник наукових праць Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Переяслав, 31 березня 2020 р.);Вип. 57 (С. 323-326) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Стаття присвячена дослідженню складових молока на стадії нормалізації при виробництві сиру. Визначено динаміку їх змін та межі застосування. Побудовано рівняння кореляційної залежності жирності молока та маси знежиреного молока. EN: The article is devoted to the study of components during the normalization of cheese production. Determined the dynamics of change and the scope of application. The equation of correlation between milk fat content and skim milk mass was constructed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14637 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра Вища математика та фізика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези 8.pdf | 946.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.