Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14462
Назва: | Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України |
Автори: | Карман, Тетяна Вікторівна Карман, Татьяна Викторовна Karman, Tetiana Нестерчук, А. М. |
Ключові слова: | обслуговування туристів;туризм;ресторанний бізнес;створення бренда ресторану;громадське харчування |
Дата публікації: | 2020 |
Серія/номер: | European scientific discussions: abstracts of II International scientific and practical conference (Rome, Italy 26-28 December );P. 600-603 |
Короткий огляд (реферат): | В сучасних умовах розвитку науково-технічного прогресу впровадження наукових розробок у практичну діяльність спостерігається у всих всурах діяльності. Не є виключенням і сфера гостинності, яка являє собою комплекс галузей, головне завдання яких пов’язується з обслуговуванням туристів під час їхнього перебування поза місцем постійного проживання. Однією з основних складових сфери гостинності є ресторанний бізнес. Розвиток цієї сфери бізнесу сприяє появі великої кількості підприємств ресторанного господарства різних типів, що дає можливість споживачам обирати те підприємство ресторанної сфери, яке більшою мірою задовольняє їх потреби |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14462 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Карман_тези_Рим.pdf | 891.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.