Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14462
Назва: Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України
Автори: Карман, Тетяна Вікторівна
Карман, Татьяна Викторовна
Karman, Tetiana
Нестерчук, А. М.
Ключові слова: обслуговування туристів;туризм;ресторанний бізнес;створення бренда ресторану;громадське харчування
Дата публікації: 2020
Серія/номер: European scientific discussions: abstracts of II International scientific and practical conference (Rome, Italy 26-28 December );P. 600-603
Короткий огляд (реферат): В сучасних умовах розвитку науково-технічного прогресу впровадження наукових розробок у практичну діяльність спостерігається у всих всурах діяльності. Не є виключенням і сфера гостинності, яка являє собою комплекс галузей, головне завдання яких пов’язується з обслуговуванням туристів під час їхнього перебування поза місцем постійного проживання. Однією з основних складових сфери гостинності є ресторанний бізнес. Розвиток цієї сфери бізнесу сприяє появі великої кількості підприємств ресторанного господарства різних типів, що дає можливість споживачам обирати те підприємство ресторанної сфери, яке більшою мірою задовольняє їх потреби
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14462
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карман_тези_Рим.pdf891.22 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.