Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14462
Title: Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України
Authors: Карман, Тетяна Вікторівна
Карман, Татьяна Викторовна
Karman, Tetiana
Нестерчук, А. М.
Keywords: обслуговування туристів;туризм;ресторанний бізнес;створення бренда ресторану;громадське харчування
Issue Date: 2020
Series/Report no.: European scientific discussions: abstracts of II International scientific and practical conference (Rome, Italy 26-28 December );P. 600-603
Abstract: В сучасних умовах розвитку науково-технічного прогресу впровадження наукових розробок у практичну діяльність спостерігається у всих всурах діяльності. Не є виключенням і сфера гостинності, яка являє собою комплекс галузей, головне завдання яких пов’язується з обслуговуванням туристів під час їхнього перебування поза місцем постійного проживання. Однією з основних складових сфери гостинності є ресторанний бізнес. Розвиток цієї сфери бізнесу сприяє появі великої кількості підприємств ресторанного господарства різних типів, що дає можливість споживачам обирати те підприємство ресторанної сфери, яке більшою мірою задовольняє їх потреби
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14462
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карман_тези_Рим.pdf891.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.