Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14460
Назва: | Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в Україні |
Автори: | Карман, Тетяна Вікторівна Карман, Татьяна Викторовна Karman, Tetiana Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Ключові слова: | галузь народного господарства;економіка країни;основні показники діяльності підприємств сфери гостинності;туризм |
Дата публікації: | 2021 |
Серія/номер: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 листопада, Мелітополь);С. 280-282 |
Короткий огляд (реферат): | Готельно–ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності та належить до галузей народного господарства, що характеризуються динамічним розвитком та забезпечують вагомий внесок в економіку країни. На сьогоднішній день, за глобального реформування політики та складної соціально– економічної ситуації в країні, що є наслідком зовнішньої агресії та світової пандемії COVID 19, спостерігається значне сповільнення темпів розвитку готельно–ресторанного бізнесу та сфери гостинності в цілому |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14460 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Карман_ тези.pdf | 886.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.