Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14444
Назва: Особливості організації роботи кав’ярень
Інші назви: Особенности организации работы кофеен
Features of the organization of work caffeine
Автори: Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Карман, Тетяна Вікторівна
Карман, Татьяна Викторовна
Karman, Tetiana
Прошин, А. С.
Ключові слова: ринок кав’ярень;ринок України;кава;цільова аудиторія;особливості роботи;розвиток;ризик;рівень цін;рынок кофеен;рынок Украины;кофе;целевая аудитория;особенности работы;развитие;риски;уровень цен;market of coffee houses;Ukrainian market;coffee;target audience;peculiarities of work;development;risks;price level
Дата публікації: 2021
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання. Технічні науки;Вип. 21, т. 1
Короткий огляд (реферат): UK: У статтi було наведено особливості роботи та стан ринку кав’ярень в Україні. Видiлені основнi формати кав’ярень, які є найбільш популярними в розвитку. Розглянуто вдале мiсце розташування кав’ярень по частоті, традиції вживання кави та жвавих мiсцях у мiста. Обґрунтований склад потен-цiйних споживачів, вплив різних факторiв на популярність кав’ярень серед відвідувачів та фактори щодо рішення споживaча вперше відвідати кав’ярень. Розглянуто устаткування кав’ярень. Запропоновано спосіб щодо розвитоку кав’ярень. Сформовані можливі ризики та можливості на ринку. Проведено оцінку рівня цін на сировину, яку використовують кав’ярні в Україні та рівня комунальних тарифів. Розглянуті основні імпортери кави в Україну. Був проаналізований споживчий попит. RU: В статье были приведены особенности работы и состояние рынка кофеен в Украине. Выделено основные форматы кофеен, которые являются наиболее популярными в развитии. Рассмотрены удачные места расположения кафе по частоте, традиции, употребления кофе и оживленности мест. Рассмотрены факторы, влияющие на популярность кафе среди посетителей и факторы по решению потребителя впервые посетить кафе. Рассмотрено оборудование кафе. Предложен способ по развитию кофеен. Сформированы возможные риски и возможности на рынке города. Проведена оценка уровня цен на сырье, которое используют кофейни в Украине и уровень коммунальных тарифов. Рассмотрены основные импортеры кофе в Украину. EN: The article describes the features of work and the state of the coffee market in Ukraine. There are main formats of coffee houses that are the most popular in development. The article considers the successful locations of the cafe in terms of frequency, tradition, coffee consumption and busy places, various factors on the popularity of the cafe among visitors and factors for the consumer's decision to visit the cafe for the first time. Cafe equipment reviewed. A method for the development of coffee shops is proposed. Possible risks and opportunities on the city market have been formed. The assessment of the level of prices for raw materials, which is used by coffee shops in Ukraine, and the level of utility tariffs. The main importers of coffee to Ukraine are considered. A coffee shop is an object of service sector, not a retail one, so the level of service has a key role in attracting of new visitors and forming of the customers’ base. You can just serve delicious hot drinks to your customers. Or you can significantly improve your service by adding smiles, interesting advices, wishes and pleasant bonuses to the service. The scale of business is not important, whether it’s a large establishment in the city center, or a small cozy coffee shop in a residential area. Every customer wants to get not only a cup of coffee, but also a portion of positive emotions And if the client is served with a smile and is wished for a good day, he will conclude, that his choice is correct and will definitely come back to you again. By the way, loyal customers are more than two-thirds of the business income.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14444
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карман Т.В..pdf524.64 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.