Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1438
Назва: Характеристика бактерій аеробних субстратів під час виробництва ксилотрофних базидіоміцетів
Автори: Бісько, Н. А.
Мироничева, О. С.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Ключові слова: бактерії;аеробна пастеризація;субстрат
Дата публікації: 2012
Видавництво: НУБіП
Серія/номер: Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Вип. 176
Короткий огляд (реферат): Досліджено видовий склад бактеріальної мікрофлори субстратів, виготовлених методом аеробної пастеризації для виробництва ксилотрофних базидіоміцетів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1438
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1218.pdf199.41 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.