Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14373
Назва: Дослідження окисно-відновного потенціалу води
Автори: Дьоміна, Наталя Анатоліївна
Демина, Наталья Анатольевна
Domina, Natalia
Морозов, Микола Вікторович
Морозов, Николай Викторович
Morozov, Mykola
Рожкова, Олена Павлівна
Рожкова, Елена Павловна
Rozhkova, Olena
Ключові слова: окисно-відновний потенціал (ОВП);види питної води;кип’ячена вода;тала вода;іонізована вода;вода
Дата публікації: 2021
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали IІI Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (Мелітополь, 15 квітня - 29 квітня 2021 р.);С. 99-100
Короткий огляд (реферат): При викладанні дисциплін на спеціальностях факультету агротехнологій та екології в університеті особливу увагу приділяють вивченню актуальних проблем і завдань сучасності з підвищення якості продукції. Якість питної води є однією з них. Одним з багатьох параметрів якості води є окисно-відновний потенціал (ОВП). Розглянуто залежність ОВП від терміну та умов зберігання для різних видів питної води (кип’ячена, тала, іонізована) та можливість використання антиоксидантних властивостей водних аерозолей у технологіях зберігання плодоовочевої сільськогосподарської продукції. Антиоксидантні властивості визначаються ОВП води. Тому дослідження потенціалу води та використання її властивостей для збереження плодово-ягідної продукції є актуальною задачею. Крім того, представляє інтерес дослідження впливу іонізації води на окисно-відновний потенціал.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14373
Розташовується у зібраннях:Кафедра Вища математика та фізика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.