Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1436
Назва: Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання
Автори: Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Ключові слова: плоди груші;зберігання
Дата публікації: 2012
Видавництво: ЖНАУ
Серія/номер: Вісник Житомирського національного агроекологічного університету: наук.-теор. журнал;№ 2(1)
Короткий огляд (реферат): Досліджувався вплив післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни цукрів та кислот у плодах груші під час тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів груші перед закладанням на зберігання антиоксидантними препаратами знижує швидкість окисно-відновних процесів, і тим самим сприяє найбільш ефективному зниженню витрата цукрів впродовж тривалого зберігання. При використанні антиоксидантів внутрішній запас енергетичних субстратів можна зберігати разом якнайдовше
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1436
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1215.pdf149.59 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.