Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435
Назва: | Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА |
Інші назви: | Conservation of biological value of apples by DEPAA antioxidant composition treatement |
Автори: | Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Baiberova, Svitlana |
Ключові слова: | яблука;антиоксиданти;біологічна цінність |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | МДАУ |
Серія/номер: | Вісник аграрної науки Причорномор'я: наук.-теор. фах. журнал;Вип. 3(1) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив обробки антиоксидантною композицією ДЕПАА на сумарний вміст поліфенолів і аскорбінової кислоти в плодах яблунь під час зберігання. Встановлено, що обробка плодів яблунь екзогенною антиоксидантною композицією сприяє гальмуванню розпаду ендогенних антиоксидантів плоду, що дозволяє підтримувати природний імунітет яблук та зберегти їх високу біологічну цінність. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1214.pdf | 615.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.