Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435
Title: Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА
Other Titles: Conservation of biological value of apples by DEPAA antioxidant composition treatement
Authors: Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Baiberova, Svitlana
Keywords: яблука;антиоксиданти;біологічна цінність
Issue Date: 2014
Publisher: МДАУ
Series/Report no.: Вісник аграрної науки Причорномор'я: наук.-теор. фах. журнал;Вип. 3(1)
Abstract: Досліджено вплив обробки антиоксидантною композицією ДЕПАА на сумарний вміст поліфенолів і аскорбінової кислоти в плодах яблунь під час зберігання. Встановлено, що обробка плодів яблунь екзогенною антиоксидантною композицією сприяє гальмуванню розпаду ендогенних антиоксидантів плоду, що дозволяє підтримувати природний імунітет яблук та зберегти їх високу біологічну цінність.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1214.pdf615.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.