Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1434
Title: Зміна антиокислювального комплексу в плодах груші
Authors: Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Keywords: плоди груші;антиоксиданти;ферменти
Issue Date: 2013
Citation: ПДАА
Series/Report no.: Вісник Полтавської державної аграрної академії: наук.-вироб. журнал;№ 3(70)
Abstract: Досліджено вплив післязбиральної обробки композиціями природних антиоксидантів на зміни антиокислювального комплексу в плодах груші за тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів антиоксидантними композиціями ґальмує окисновідновні процеси й регулює неферментативні та ферментативні системи антиоксидантного захисту. Водночас зберігається запас тканинних антиоксидантів, що впливає на збереження плодами антиоксидантних властивостей. Екзогенне введення біогенних антиоксидантів фенольного типу сприяє цим процесам, підтримуючи енерґетичний запас клітин.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1434
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1213.pdf354.86 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.