Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1432
Назва: | Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблук |
Автори: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Калитка, Валентина Василівна Калитка, Валентина Васильевна Kalytka, Valentyna Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Baiberova, Svitlana |
Ключові слова: | яблука;зберігання;антиоксиданти |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№5(11) |
Короткий огляд (реферат): | Для скорочення втрат фенольних речовинплодів яблуні в період зберігання запропоновано використання комплексних антиоксидантних композицій. Застосування такихкомпозицій знижує активність поліфенолоксидази і уповільнює окиснення фенолів.Математично обґрунтовано, що запропоновані антиоксидантні композиції нівелюють вплив багатьох погодних чинників на остаточний вміст фенольних речовин при зберіганні яблук |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1432 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1211.pdf | 341.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.