Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1432
Назва: Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблук
Автори: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Baiberova, Svitlana
Ключові слова: яблука;зберігання;антиоксиданти
Дата публікації: 2014
Видавництво: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№5(11)
Короткий огляд (реферат): Для скорочення втрат фенольних речовинплодів яблуні в період зберігання запропоновано використання комплексних антиоксидантних композицій. Застосування такихкомпозицій знижує активність поліфенолоксидази і уповільнює окиснення фенолів.Математично обґрунтовано, що запропоновані антиоксидантні композиції нівелюють вплив багатьох погодних чинників на остаточний вміст фенольних речовин при зберіганні яблук
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1432
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1211.pdf341.37 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.