Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1429
Назва: | Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Ключові слова: | томати;зберігання;антиоксиданти |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 1, № 6(73) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив теплової обробки анти- оксидантними композиціями на рівень та важ- кість пошкодження холодом під час зберігання томатів. Інтенсивність пошкодження холодом томатів залежить від погодних умов вегетації. Застосування теплової обробки комплексним анти- оксидантом відсуває появу симптомів переохолод- ження на 3 тижні, скорочує відсоток та важкість холодового пошкодження томатів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1429 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1208.pdf | 392.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.