Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1422
Назва: | Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Калитка, Валентина Василівна Калитка, Валентина Васильевна Kalytka, Valentyna Малкіна, Віра Михайлівна Малкина, Вера Михайловна Malkina, V. |
Ключові слова: | інтегральна оцінка;антиоксиданти;плодові овочі |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал; |
Короткий огляд (реферат): | Запропонована методика визначення узагальненої інтегральної оцінки антиоксидантного статусу плодових овочів на основі методу аналізу ієрархій. Проведено ранжування компонентів антиоксидантної системи захисту тканин плодових овочів. Серед досліджуваних овочів найвищий антиоксидантний статус у плодів перцю, мінімальний у кабачків. Огірки за рахунок потужної системи високомолекулярних антиоксидантів мають вищу інтегральну оцінку, ніж томати |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1422 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1199.pdf | 278.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.