Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1422
Назва: Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Малкіна, Віра Михайлівна
Малкина, Вера Михайловна
Malkina, V.
Ключові слова: інтегральна оцінка;антиоксиданти;плодові овочі
Дата публікації: 2014
Видавництво: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;
Короткий огляд (реферат): Запропонована методика визначення узагальненої інтегральної оцінки антиоксидантного статусу плодових овочів на основі методу аналізу ієрархій. Проведено ранжування компонентів антиоксидантної системи захисту тканин плодових овочів. Серед досліджуваних овочів найвищий антиоксидантний статус у плодів перцю, мінімальний у кабачків. Огірки за рахунок потужної системи високомолекулярних антиоксидантів мають вищу інтегральну оцінку, ніж томати
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1422
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1199.pdf278.15 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.