Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1422
Title: Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Малкіна, Віра Михайлівна
Малкина, Вера Михайловна
Malkina, V.
Keywords: інтегральна оцінка;антиоксиданти;плодові овочі
Issue Date: 2014
Publisher: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;
Abstract: Запропонована методика визначення узагальненої інтегральної оцінки антиоксидантного статусу плодових овочів на основі методу аналізу ієрархій. Проведено ранжування компонентів антиоксидантної системи захисту тканин плодових овочів. Серед досліджуваних овочів найвищий антиоксидантний статус у плодів перцю, мінімальний у кабачків. Огірки за рахунок потужної системи високомолекулярних антиоксидантів мають вищу інтегральну оцінку, ніж томати
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1422
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1199.pdf278.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.