Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.029 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Changes of pectin substances content during the pear fruits storage with antioxidant compositions treatmentSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Pylypenko, L.; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна
2015Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання кабачківПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2010Зміни смакових якостей яблук під час тривалого зберіганняБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2017Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання огірківПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Євлаш, В. В.; Eвлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Stepanenko, Dmitro
2011Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганніПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Zhukova, Valentina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна
2016Визначення збереженості плодів яблуніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2014Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температурПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2011Інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів сливи за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena
2017Вплив абіотичних факторів на інтенсивність дихання плодових овочів впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Євлаш, В. В.; Евлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentina; Калугіна, І. М.; Калугина, И. Н.; Kalugina, I.; Колесніченко, С. Л.; Колесниченко, С. Л.; Kolesnichenko, S.; Салавелис, А. Д.; Салавелис, А. Д.; Salavelys, A.; Золовська, О. В.; Золовская, О. В.; Zolovska, О.; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G.
2014Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina