Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2013Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Мaryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2015Прогнозування втрат маси плодів яблуні під час холодильного зберіганняСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Величко, І. Г.; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2017The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbersПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Leheza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna
2015Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2016Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsleyТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2017Динаміка вмісту вітаміну С у плодах сливи за обробки розчином наночасток металівТарусова, Наталя Василівна; Тарусова, Наталья Васильевна; Tarusova, Natalia; Кущенко, М. В.; Никоненко, В. В.
2016Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2016Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2017Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базилікуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna