Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Геоекологія та землеустрій
кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія
кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
кафедра Цивільна безпека
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 81-90 of 92 (Search time: 0.012 seconds).
previous
1
...
6
7
8
9
10
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Дуальна система навчання при підготовці кваліфікованих фахівців зі спеціальності "Харчові технології"
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
2014
Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2010
Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2013
Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2016
Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
2016
Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІв
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2020
Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Ротань, П.
2014
Прогнозування урожайності гарбузових плодових овочів та об’ємів переробки і зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2014
Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2019
Урожайність пшениці озимої залежно від передпосівної обробки насіння
Кліпакова, Юлія Олександрівна
;
Клипакова, Юлия Александровна
;
Klipakova, Yuliia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Білоусова, Зоя Володимирівна
;
Белоусова, Зоя Владимировна
;
Bilousova, Zoia
;
Єременко, Оксана Анатоліївна
;
Еременко, Оксана Анатольевна
;
Yeremenko, Oksana
Discover
Author
92
Прісс, Олеся Петрівна
55
Priss, Olesia
35
Priss, Оlesia
24
Жукова, Валентина Федоровна
24
Жукова, Валентина Федорівна
16
Zhukova, Valentina
15
Кулик, Алина Степановна
15
Кулик, Аліна Степанівна
14
Kulik, Alina
9
Kalytka, Valentyna
.
next >
Subject
37
зберігання
27
антиоксиданти
14
storage
11
кабачки
10
томати
9
antioxidants
9
огірки
9
перець
9
хранение
8
каротиноїди
.
next >
Date issued
17
2014
15
2015
15
2017
9
2019
8
2018
6
2016
6
2020
5
2011
5
2013
4
2010
.
next >
Has File(s)
92
true