Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-6 из 6.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторівПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.; Priss, O. P.; Zhukova, V. F.
2015Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратівПрісс, О. П.; Кулик, А. С.; Priss, O. P.; Kulik, A. S.
2014Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиціїПрісс, О. П.; Кулик, А. С.; Priss, O. P.; Kulik, A. S.
2016Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцюПрісс, О. П.; Загорко, Н. П.; Priss, O. P.; Zahorko, N. P.
2014Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантівПрісс, О. П.; Кулик, А. С.; Priss, O. P.; Kulik, A. S.
2015Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочівПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.; Priss, O. P.; Zhukova, V. F.