Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 12.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2010Застосування антистресового препарату під час зберігання плодів та ягідСердюк, М. Є.
2010Використання антиоксидантних препаратів для запобігання біотичним та абіотичним стресам під час зберігання плодів та ягідСердюк, М. Є.
2014Прогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторівСердюк, М. Є.; Serdyuk, M.
2016Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодівСердюк, М. Є.; Степаненко, Д. С.; Байбєрова, С. С.; Гапріндашвілі, Н. А.; Serdyuk, M.; Stepanenko, D.; Baiberova, S.; Gaprindashvili, N.
2014Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблукСердюк, М. Є.; Калитка, В. В.; Байбєрова, С. С.
2014Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторівСердюк, М. Є.; Байбєрова, С. С.; Serdyuk, M. E.; Bayberova, S. S.
2013Оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу ХаррінгтонаБайбєрова, С. С.; Сердюк, М. Є.; Малкіна, В. М.
2015Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах сливи залежно від погодних чинниківСердюк, М. Є.; Serdyuk, М.
2016Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберіганняСердюк, М. Є.; Степаненко, Д. С.; Кюрчев, С. В.
2015Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинниківСердюк, М. Є.