Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-7 из 7.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2010Томати - як зберегти ніжний плідПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.
2014Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторівПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.; Priss, O. P.; Zhukova, V. F.
2016Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, А. С.; Жукова, В. Ф.; Кюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О.; Telezhenko, L.; Kulik, A.; Zhukova, V.; Kiurchev, S.; Verholantseva, V.
2015Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огіркаПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.; Priss, О.; Zhukova, V.
2015Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хронуПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.
2011Зміни вмісту каротиноїдів і хлорофілів у плодах томату з відкритого та закритого ґрунту протягом зберігання за дії антиоксидантівПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.; Данченко, О. О.; Priss, О.; Zhukova, V.; Danchenko, O.
2015Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочівПрісс, О. П.; Жукова, В. Ф.; Priss, O. P.; Zhukova, V. F.