Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-7 из 7.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Вплив абіотичних факторів на розвиток фізіологічних розладів та мікробіологічних захворювань під час холодильного зберігання плодів яблуніСердюк, М .Є.; Байбєрова, С. С.
2016Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодівСердюк, М. Є.; Степаненко, Д. С.; Байбєрова, С. С.; Гапріндашвілі, Н. А.; Serdyuk, M.; Stepanenko, D.; Baiberova, S.; Gaprindashvili, N.
2014Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПААБайбєрова, С. С.; Baiberova, S.
2014Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблукСердюк, М. Є.; Калитка, В. В.; Байбєрова, С. С.
2014Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторівСердюк, М. Є.; Байбєрова, С. С.; Serdyuk, M. E.; Bayberova, S. S.
2013Оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу ХаррінгтонаБайбєрова, С. С.; Сердюк, М. Є.; Малкіна, В. М.
2015Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуніСердюк, М. Є.; Байбєрова, С. С.