Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1398
Назва: Чисельне моделювання процесу наповнення скляної тари харчовою рідиною
Автори: Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchеv, Serhii
Змєєва, І. М.
Ключові слова: фасування харчової рідини;дозатор;розподіл поля об'ємної фракції
Дата публікації: 2012
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Серія/номер: Наукові праці ОНАХТ;Вип. 41, т. 1
Короткий огляд (реферат): В статті побудована математична модель процесу розливання харчової рідини в скляну тару та проведено аналіз її гідродинамічної поведінки на основі чисельного моделювання на основі програмного комплексу ANSYS
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1398
Розташовується у зібраннях:кафедра Технології конструційних матеріалів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1175.pdf1.65 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.