Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1398
Назва: | Чисельне моделювання процесу наповнення скляної тари харчовою рідиною |
Автори: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchеv, Serhii Змєєва, І. М. |
Ключові слова: | фасування харчової рідини;дозатор;розподіл поля об'ємної фракції |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Одеська національна академія харчових технологій |
Серія/номер: | Наукові праці ОНАХТ;Вип. 41, т. 1 |
Короткий огляд (реферат): | В статті побудована математична модель процесу розливання харчової рідини в скляну тару та проведено аналіз її гідродинамічної поведінки на основі чисельного моделювання на основі програмного комплексу ANSYS |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1398 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1175.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.