Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13842
Title: Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції: навчальний посібник для самостійної роботи студентів.
Authors: Кюрчева, Людмила Миколаївна
Кюрчева, Людмила Николаевна
Kiurcheva, Liudmyla
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Keywords: технологія переробки м'яса;технологія переробки молока;технологія переробки плодів та овочів;технологія виробництва борошна
Issue Date: 2013
Publisher: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні
Series/Report no.: 126 с.;
Abstract: Розглянуті всі найважливіші питання, які виносяться на самостійне вивчення дисципліни «Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції» у відповідності до типових програм. Наведені питання для самостійної підготовки, для самоконтролю, короткі викладення відповідей та рекомендована література щодо самостійного вивчення у позаудиторний час протягом усього семестру.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13842
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
141_Посибник_распознан.pdf10.11 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.