Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1379
Назва: | Моделювання процесу заморожування гарбузових овочів |
Інші назви: | Modeling of frozen pumpkin vegetables |
Автори: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Ключові слова: | моделювання;заморожування;фазове перетворення |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Кіровоградський НТУ |
Серія/номер: | Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин: загальнодерж. міжвід. наук.-техн. збірник;Вип. 43, ч. 2 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1379 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1158.pdf | 511.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.