Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1354
Назва: | Аналіз кріотропних структуроутворень при заморожуванні |
Інші назви: | Analysis kriotropnyh structure formation during freezing |
Автори: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr |
Ключові слова: | заморожування;кристалізація води;закон Рауля |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ПФ "КАТУ" |
Серія/номер: | Наукові праці Південного філіалу НУБІП "Кримський агротехнологічний університет" : зб. наук. праць;Вип. 156 : Технічні науки |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1354 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1150.pdf | 585.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.