Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13025
Назва: | Економічне обгрунтування виробництва соків |
Автори: | Черкашин, В. Ю. Шквиря, Наталя Олександрівна Шквыря, Наталья Александровна Shkvyria, Natalia |
Ключові слова: | соки;здорове харчування;маркетингова політика;ринок соків;соки преміум-сегменті;соки прямого віджиму |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 43-44 |
Короткий огляд (реферат): | На сучасному етапі ринок соків характеризується появою нових гравців ринку та розширенням асортиментного ряду продукції. Чималу роль в підвищенні лояльності споживачів до соків зіграла грамотна маркетингова політика основних учасників ринку, а також збільшення інвестицій в модернізацію обладнання. Ринок соків в Україні є високо конкурентним. Вимоги покупців до якості соків постійно зростають, випереджаючи зростання їх купівельної спроможності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13025 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Маркетинг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-43-44.pdf | 332.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.