Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13004
Назва: | Тенденції розвитку бізнесу у сфері фастфуду |
Автори: | Пономаренко, А. І. Коноваленко, Анастасія Сергіївна Коноваленко, Анастасия Сергеевна Konovalenko, Anastasiia |
Ключові слова: | харчування;заклади громадського харчування;вуличне харчування;виготовлення гонконгських вафель;організація пересувної точки |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 27-28 |
Короткий огляд (реферат): | Специфікою даного продукту є можливість наповнювати продукт інгредієнтами за розсуд самих замовників. Посилити конкурентні переваги товарної пропозиції слід акцентувати увагу споживачів на їх можливості користуватись можливістю «фуд-конструювання» із застосуванням обраних клієнтами інгредієнтів. Сприятиме підвищенню лояльності споживачів та високому рівні задоволеності клієнтів й організації під час стримінг-процесу виготовлення вафель перед споживачами з елементами шоу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13004 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Маркетинг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-27-28.pdf | 333.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.