Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 11.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Аналітичні засоби моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів при зберіганні зернової масиЯлпачик, В. Ф.; Кюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О.
2015Планування експериментальних досліджень процеса охолодження зернаЯлпачик, В. Ф.; Стручаєв, М. І.; Верхоланцева, В. О.
2015Підготовка соняшникового лушпиння до брикетуванняЯлпачик, В. Ф.; Стручаєв, М. І.; Ялпачик, Ф. Ю.
2013Теплофизические расчеты при замораживании и дефростации плодоовощной продукцииЯлпачик, В. Ф.; Стручаєв, Н. И.; Ялпачик, Ф. Е.
2013Нові методи контролю якості плодів при зберіганні холодомЯлпачик, В. Ф.; Ялпачик, Ф. Ю.; Стручаєв, М. І.
2012Моделювання і розрахунок теплофізичних властивостей харчової сировини рослинного походженняЯлпачик, В. Ф.
2014Извлекающий аппарат ротационного типаЯлпачик, В. Ф.; Ялпачик, Ф. Е.; Стручаев, Н. И.
2012Визначення технічної ефективності сучасних тістомісильних машинЯлпачик, В. Ф.
2003Разработка ионизирующего устройства для предварительной обработки плодов и овощей при длительном храненииБуденко, С. Ф.; Ялпачик, В. Ф.
2013Моделювання процесу заморожування гарбузових овочівЯлпачик, В. Ф.; Кюрчев, С. В.; Тарасенко, В. Г.; Yalpachik, V.; Kyurchev, S.; Tarasenko, V.