Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12999
Назва: | Основні етапи організації водовозного бізнесу та його ефективність |
Автори: | Корецький, С. А. Арестенко, Тетяна Вікторівна Арестенко, Татьяна Викторовна Arestenko, Tetiana |
Ключові слова: | ринок бутильованої води;питна вода;бутильована вода;друкована реклама;Аgua Star |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 21-22 |
Короткий огляд (реферат): | Стан організму людини залежить від повітря, способу життя, якості продуктів харчування, а також питної води. Забруднена питна вода згубно впливає на здоров’я людини. Вона є найпростішим хімічним компонентом живої матерії, яка об’єднує усі організми, які населяють нашу планету. Забезпечення населення якісною питною водою, особливо в умовах пандемії COVID-19, проблема дуже актуальна, яка може бути покладена в основу прибуткового бізнесу |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12999 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Облік і оподаткування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-21-22.pdf | 333.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.